Transport

Controls al Túnel del Cadí amb possibles multes de 30.000 euros per a conductors que vagin cap a segones residències

Controls al Túnel del Cadí amb possibles multes de 30.000 euros per a conductors que vagin cap a segones residències
Control dels Mossos al Túnel del Cadí, aquest migdia. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra organitzen durant tot el cap de setmana controls al peatge del Túnel del Cadí per supervisar que només passen la barrera els conductors que estan autoritzats a fer-ho. El comissari general de Mobilitat, Joan Carles Molinero, ho ha anunciat aquest matí i ha avançat que els Mossos poden denunciar als conductors, amb possibilitat d’haver d’afrontar multes de més de 30.000 euros.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a l’Aquí Berguedà que, a banda de fer controls durant tota la tarda d’aquest divendres, també en faran els matins de dissabte i diumenge. El Túnel del Cadí és un dels punts escollits per cos de policia per fer-hi controls, però n’hi ha més, repartits per les vies més transitades cada cap de setmana.

A l’hora de denunciar, els Mossos s’empararan en la Llei de Protecció de Seguretat Ciutadana. Aquesta llei fixa tres tipus de sancions: les lleus, entre 100 i 600 euros; les greus, entre 601 i 30.000 euros; i les molt greus, de més de 30.000 euros. L’objectiu de la xarxa de controls, ha dit el conseller Buch, és evitar que es repeteixin episodis com el del darrer cap de setmana, amb persones movent-se cap a segones residències aprofitant el cap de setmana.

control policial controls policials coronavirus COVID-19 Mobilitat Mossos d'Esquadra Túnel del Cadí

Estic amb tu

Comentaris