Berga, Política, Societat

Montse Venturós alerta que s’ha detectat un augment de persones als carrers: “És a les nostres mans aturar la pandèmia”

Montse Venturós alerta que s’ha detectat un augment de persones als carrers: “És a les nostres mans aturar la pandèmia”

L’Ajuntament de Berga ha detectat un augment de persones a la via pública en els darrers dos dies. Per això, l’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, ha enviat un missatge de vídeo adreçat a tota la ciutadania, amb un concepte clar: “És a les nostres mans aturar aquesta pandèmia”. En aquest sentit, Venturós ha fet una crida a “prendre consciència col·lectiva de la situació d’emergència sanitària en la que ens trobem” i ha reiterat la importància de “complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i governamentals”.

L’alcaldessa de Berga s’ha dirigit, especialment, a les persones grans i les persones vulnerables per recordar-los que cal reduir la mobilitat i realitzar aquells desplaçaments que siguin estrictament imprescindibles. En aquest sentit, ha recordat que l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga està a disposició d’aquelles persones que ho puguin necessitar i també ha esmentat la xarxa de voluntaris i voluntàries que s’ha posat en marxa al Berguedà. Es tracta d’una iniciativa solidària sorgida de la societat civil per realitzar aquelles tasques que no poden fer les persones en risc a causa del confinament.

L’alcaldessa també ha mostrat el seu agraïment a la tasca que està desenvolupant el personal sanitari, els serveis d’emergència i els cossos de seguretat, els treballadors i treballadores del servei de recollida de residus, el personal dels comerços encarregats de garantir el subministrament de productes de primera necessitat a la població i els mitjans de comunicació.

Per últim, Venturós, ha comentat que el consistori està treballant per establir un paquet de mesures per fer front a la situació actual que es concretarà properament.

Ajuntament de Berga coronavirus COVID-19 Montse Venturós

Estic amb tu

Comentaris

  • Piotr Podgorski

    Si si y mañana todo el mundo a trabajar jajajaj