L’hospital de Berga busca personal d’infermeria i auxiliars per fer front a la crisi sanitària

L’hospital de Berga necessita personal d’infermeria i auxiliars per incorporar-los immediatament a l’equip de la Fundació Hospital Sant Bernabé. El centre ha fet una crida a través de les xarxes socials per augmentar excepcionalment la plantilla per fer front a la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

Els interessats en incorporar-se a l’hospital han d’enviar un correu electrònic a mmorera@hsb.cat.

Els experts apunten que els hospitals d’arreu de Catalunya corren el perill de col·lapsar en els propers dies per culpa de la propagació del coronavirus. A Berga, les darreres dades proporcionades pel centre, dimarts, apunten que hi ha 18 ingressats a l’hospital i 18 professionals aïllats a casa després de donar positiu en el test del coronavirus.

X