Salut

L’hospital de Berga ja ha confirmat 45 positius a la prova del coronavirus

L’hospital de Berga ja ha confirmat 45 positius a la prova del coronavirus

45 positius de coronavirus al Berguedà. L’hospital de Berga ha fet pública aquest dijous a la tarda la darrera actualització dels casos confirmats al centre: actualment hi ha 26 pacients ingressats després de donar positiu al test i 19 professionals aïllats a casa, també positius.

Dimarts es va donar una nova alta a una persona que estava ingressada però que afortunadament ha superat el virus. Pel que fa a les defuncions, no se n’han produït de noves, més enllà de les dues que ja va informar l’Aquí Berguedà aquest cap de setmana passat.

Aquest dijous mateix la Fundació Hospital Sant Bernabé ha fet una crida a través de les xarxes socials: demanen ajuda a personal d’infermeria i auxiliars professionals que es vulguin incorporar a l’equip del centre per fer front a la crisi sanitària. Els necessiten amb urgència i demanen als interessats que escriguin un correu electrònic a mmorera@hsb.cat.

coronavirus COVID-19 Hospital de Berga

Comentaris