Sis persones han rebut l’alta en les últimes 24 hores al Berguedà, després d’haver superat el coronavirus

Almenys sis persones han superat completament el coronavirus al Berguedà en les darreres 24 hores. L’hospital de Berga ha donat tres altes a pacients que tenia ingressats i tres més a professionals que estaven aïllats a casa i que poden reincorporar-se. L’altra cara de la moneda és que s’ha produït una nova defunció, l’onzena des que es van detectar els primers casos.

A data d’avui, el centre hospitalari té 58 pacients ingressats després d’haver donat positiu al test del Covid-19. A banda, s’ha detectat un nou professional que ha donat positiu i que ha estat enviat a casa, “en règim d’aïllament i seguiment domiciliari”. Amb ell ja són 46 els sanitaris que s’han vist afectats pel coronavirus al centre.