Evacuada una veïna del carrer Buxadé de Berga per l’ensorrament d’una de les parets principals de casa seva

Una resident del carrer Buxadé de Berga va ser evacuada aquest diumenge al vespre a l’habitatge d’una veïna, després que el seu habitatge s’ensorrés parcialment. A tres quarts de vuit (19.45h), la Policia Local va rebre l’avís d’una ciutadana que havia sentit “un fort soroll” a l’interior d’un edifici del barri vell.

Una de les parets principals del domicili va cedir, però afortunadament no va causar danys a ningú. La persona que viu a l’edifici -al carrer Buxadé, 26– està bé, es va confinar inicialment a casa d’una veïna i ha passat la nit a casa d’una persona familiar.

El mateix diumenge al vespre els Bombers van revisar el lloc i la Policia Local va demanar la presència de l’arquitecte municipal perquè fes una primera valoració de l’estat de l’immoble. Els agents municipal també van precintar els accessos a la zona a l’espera que la brigada l’asseguri. Fonts de la Policia també han confirmat que als edificis del costat no hi viu ningú.

X