Mor a causa del COVID-19 una de les residents de la Salarich Calderer de Bagà que estava hospitalitzada

Vint-i-sisena defunció entre els residents de la Salarich Calderer de Bagà. En les últimes hores ha mort una de les dues persones de la residència que havia estat hospitalitzada en els últims dies. La víctima havia donat positiu a la prova del COVID-19.

Segons dades de la direcció de la residència, en aquest moment hi ha 22 residents amb resultat positiu als tests. A banda, hi ha 5 persones més amb símptomes, tot i haver donat negatiu a les proves; una resident hospitalitzada, malgrat haver donat negatiu a la prova; i una persona aïllada per haver estat en contacte amb casos positius.

També hi ha tres residents amb resultat positiu que es van derivar a la Santa Creu de Vic i un quart, amb resultat negatiu. L’hospital Sant Andreu, de Manresa, també ha rebut en les últimes setmanes dos residents de la Salarich Calderer amb resultat positiu i dos més, amb negatiu. Un dels casos negatius traslladats a Manresa va morir la setmana passada.

La residència de Bagà tenia 81 residents a l’inici de la crisi. Des d’aleshores ha patit 26 defuncions i 8 trasllats a d’altres centres, i en aquests moments ha pogut detectar 22 casos positius més.

X