Quart dia consecutiu sense defuncions a causa del Covid-19 a l’hospital de Berga

Continua l’estabilitat en el nombre d’ingressats de l’hospital de Berga. Segons les dades d’aquest dissabte, n’hi ha 46, un menys que ahir. El nombre d’ingressats s’ha mogut des del 7 d’abril entre els 40 i els 47, excepte en comptades excepcions. Això permet que no s’hagi d’obrir l’hospital de campanya habilitat a la planta nova.

En les últimes hores el centre tampoc ha patit cap defunció a causa del virus. És el quart dia consecutiu que no hi ha defuncions a causa del Covid-19. En total, fins ara, han mort 37 persones per culpa de la pandèmia.

Pel que fa als professionals, en les últimes hores hi ha hagut dues altes. Fins ara, dels 60 contagis que hi ha hagut entre el personal, se n’havien pogut reincorporar 42. Amb els dos d’avui, la xifra puja fins a 44. A banda, n’hi ha almenys quatre més que ja han donat negatiu però no es poden reincorporar perquè la força del virus allargarà la seva recuperació un temps més.

X