Salut

L’hospital de Berga baixa dels 40 ingressats per Covid-19 per primer cop en dues setmanes

L’hospital de Berga baixa dels 40 ingressats per Covid-19 per primer cop en dues setmanes

L’hospital de Berga38 ingressats per Covid-19. Són cinc menys que ahir i suposa la xifra més baixa de pacients des del 20 d’abril. Des d’aleshores, el nombre de llits ocupats per la pandèmia s’ha mantingut estable per sobre dels 40 i per sota dels 50.

En les últimes hores hi ha hagut una nova defunció, la trenta-novena des de l’inici de la pandèmia. A banda s’ha donat una nova alta a un pacient ingressat i dues més, a professionals.

Fins ara s’han contagiat 60 treballadors, però 50 ja han rebut l’alta i es poden reincorporar. Des del 21 d’abril, la xifra de contagis entre els treballadors no creix. A banda de les 50 persones que es poden reincorporar, hi ha personal que ja ha donat negatiu però no es pot reincorporar perquè la seva recuperació s’allargarà un temps més, tal com explica la gerència del centre en un reportatge de l’Aquí Berguedà.

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris