Oci, Cercs

Horrorland guanya el premi al millor parc de terror d’Europa per segon any consecutiu

Horrorland guanya el premi al millor parc de terror d’Europa per segon any consecutiu

Horrorland revalida el distintiu com a millor parc del terror d’Europa. El parc de Cercs ha estat un dels grans protagonistes dels Scare Awards, els premis més prestigiosos del món del terror al continent. A banda del premi al millor parc, Horrorland també s’ha endut el premi a ‘Millor animació de carrer’.

Els Scare Awards són valorats per una associació formada per diferents experts del món del terror, l’oci i l’espectacle. El premi s’atorga enguany de manera telemàtica degut a les circumstàncies actuals. Hi havia 90 nominats repartits en 16 categories diferents.

Horrorland estava nominat juntament amb altres 5 parcs d’Europa. Tots ells amb pressupostos que multipliquen més de quatre vegades la inversió del parc situat a Cercs. El jurat ha decidit guardonar el parc català destacant la innovació, la tecnologia i l’alt grau de satisfacció del púbic visitant.

Per primera vegada, el primer parc del terror de la península, ha rebut el premi a la “Millor animació de carrer” gràcies a la creativitat dels seus espectacles, la qualitat del vestuari, el maquillatge i el bon ús de la pirotècnia i els efectes especials.

12 premis en 2 anys d’existència

Horrorland ja acumula 12 guardons en tant sols dues temporades. Uns reconeixements que David Moreno, un dels directors del parc, ha valorat molt positivament: “Estem realment emocionats: aquest tipus de premis donen sentit a la nostra feina i ens animen encara més a seguir fent una cosa molt bonica, que és crear experiències que fan molt feliç a la gent i això és el que més ens omple”.

Actualment Horrorland està pendent de l‘evolució i estat del COVID-19 per prendre decisions sobre la seva obertura i corresponent operativa per aquesta temporada 2020.

Cercs David Moreno Horrorland parc del terror Scare Awards Terror

Comentaris