Es manté la tendència a la baixa a l’hospital de Berga: 7 positius de Covid-19, 17 ingressats amb diagnòstic

Hi ha 17 ingressats amb diagnòstic Covid-19 a l’hospital de Berga però, d’aquests, només 7 continuen havent donat positiu en la darrera prova PCR. La xifra segueix a la baixa: ahir hi havia 19 ingressats amb diagnòstic i 9 positius. La resta, o bé ja han donat negatiu després de passar el virus o bé resten a l’espera de conèixer el resultat de la prova.

En les últimes no hi ha hagut cap defunció nova, de manera que el nombre total de morts a causa del Covid-19 a l’hospital des de l’inici del brot segueix a 41. En les últimes 24 hores no s’han donat altes a pacients ingressats.

Pel que fa a professionals, hi ha hagut dues altes noves en les últimes hores. Gairebé tots els professionals que van ser contagiats (60) ja han donat negatiu a la prova. Ara bé, no tots s’han reincorporat perquè en alguns casos la recuperació serà més llarga.

X