L’Ajuntament de Puig-reig anima a decorar els balcons durant els dies de Festa Major

Balcons engalanats, una bikinada des de casa i el record de les festes majors passades a través de la televisió i la ràdio municipal. Aquesta és la idea de l’Ajuntament de Puig-reig i la comissió de festes per passar els dies de Festa Major, que havia de celebrar-se entre el 28 de maig i el 2 de juny però que ha estat suspesa a causa del Covid-19.

La iniciativa ha estat batejada com ‘La Festa Major es porta dins’ i té l’objectiu de “mantenir ben present la festa”, tot i que no es pugui celebrar com a tal. Una de les accions consisteix en decorar els balcons i terrats de tot el poble amb allò que més representi el propietari o bé amb complements festius (faixes, bates, mocadors, samarretes, garlandes…). “D’aquesta manera, tothom sabrà que el nostre poble s’engalana els dies més importants de l’any”, assegura l’Ajuntament en un comunicat.

Una segona acció és una bikinada popular des de casa, que se celebrarà diumenge, sota l’organització del Grup de Joves de Puig-reig. La idea és que cada casa s’animi a fer el seu propi bikini i se’l mengi al balcó o terrat de casa. El Grup de Joves farà recomanacions bikinaires a través del seu compte d’Instagram al llarg d’aquesta setmana.

I finalment, la tercera gran pota d’aquesta Festa Major confinada serà l’emissió dels actes principals de festes majors passades a través dels mitjans de comunicació del poble: la ràdio i la televisió municipals. A banda, l’Ajuntament anima els vilatans a publicar a les xarxes socials les accions que facin utilitzant l’etiqueta #fmpuigreig20 o #bikinadajovespr20.

X