“3.000 gràcies”, el missatge d’agraïment del Fòrum Econòmic als sanitaris de la Catalunya central

Tretze agents econòmics de la Catalunya central han participat en un vídeo d’agraïment als més de 3.000 sanitaris que han estat al capdavant de la lluita contra el Covid-19 aquests últims mesos. És una iniciativa del Fòrum Econòmic de les comarques centrals, que ha comptat amb pinzellades berguedanes, gràcies a la participació de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB).

El resultat és un vídeo on apareixen representants d’aquests 13 agents donant les gràcies als sanitaris de la demarcació. El vídeo -es pot veure al final d’aquesta notícia- vol ser “un record per quan això sigui una anècdota, que ho serà”. L’audiovisual es va visualitzar en primícia aquest dijous, 28 de maig, a la sala SevenSeven de Manresa, en un acte on també van participar representants dels tres grans hospitals del Bages i el Berguedà: la Fundació Althaia, la Fundació Sant Andreu Salut i l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

Per part de l’hospital de Berga, van participar en l’acte, la cap d’Infermeria i gerent en funcions durant la pandèmia, Joana Rodríguez, la directora de Recursos Humans, Mariona Morera, i la responsable de Comunicació, Betlem Vilaró. Joana Rodríguez va agrair especialment “les constants mostres de suport i solidaritat rebudes per les empreses del Berguedà que els hi han cedit equips de protecció individual i aliments, així com els diferents donatius rebuts”.

ForumEconòmic5

Qui forma part del Fòrum Econòmic de la Catalunya central?

El Fòrum va néixer fa 10 anys com a plataforma d’interrelació entre les institucions, entitats, empreses i personalitats que configuren la societat civil de la Catalunya Central.  Les seves trobades consisteixen en sopars-tertúlia on es promou el debat sobre aspectes clau de la nostra societat, com són l’economia, la innovació, les tecnologies, la globalització, la sostenibilitat o l’educació, entre d’altres.

Actualment està integrat per l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, el Gremi de Constructors i Obres de la Comarca del Bages, el Rotary Club Manresa – Bages, Pimec Catalunya Central, Aijec, la Cambra de Comerç de Manresa, CaixaBank, Dones7, BBVA, Promineria, Funec, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central i Manresa +Comerç.

X