First Stop

Especial

Obertes les preinscripcions del PTT d’Auxiliar de Vivers i Jardins de Puig-Reig

Obertes les preinscripcions del PTT d’Auxiliar de Vivers i Jardins de Puig-Reig

L’Ajuntament i l’Institut de Puig-Reig han obert el període de preinscripcions del PTT d’Auxiliar en vivers i jardins del curs 2020-2021. Les sol·licituds s’hauran d’omplir telemàticament, a causa de la situació actual, a través del formulari que ha posat a disposició el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a la seva pàgina web i posteriorment s’hauran d’enviar al correu del centre (a8960378@xtec.cat). El termini finalitza el proper 5 de juny.

El curs que té una durada d’un any, de setembre a juny, va adreçat als i les joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

En aquest programa de formació professional els alumnes aprenen a executar operacions d’auxiliars per a la instal·lació i manteniment de jardins, parcs i zones verdes, per a la producció de plantes en viver i en centres de jardineria, d’acord amb les instruccions dels superiors o un pla de treball, i en compliment de les mesures prevenció de riscos laborals, qualitat i protecció del medi ambient.

WhatsApp Image 2020-05-27 at 13.04.01

Un dels objectius del curs és orientar als seus alumnes de manera personal i oferir-los recursos per a la inserció laboral i també educativa a través de la iniciació en una professió de manera pràctica.

El PTT és una modalitat de programa de formació i inserció que, en acabar, permet obtenir un certificat del curs. A banda es facilita la realització de les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i també a un Centre de Formació d’Adults per obtenir el graduat de l’ESO.

En finalitzar el curs amb les competències adquirides, els alumnes podran aspirar a treballar com a peó agrícola, peó agropecuari, peó en horticultura, peó en cultius herbacis, peó en cultiu de flor tallada, peó en jardineria, peó de viver, peó de centres de jardineria, peó de camps esportius, peó de floristeria, auxiliar de magatzems de flors.

En aquells casos excepcionals que els sigui impossible poder realitzar la preinscripció de forma telemàtica, s’ha de demanar cita prèvia a l’Institut de Puig-Reig per poder-la fer de manera presencial.

Aquest és el segon any que el Departament d’Educació juntament amb l’Ajuntament de Puig-Reig organitzen el PTT d’Auxiliar de Viver i Jardins i compte amb un total de 15 places.

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris