Ballús S.A. llança un servei de desinfecció del teu cotxe en només 10 minuts

Desinfectar un cotxe mai havia estat tan ràpid. Ballus S.A. ofereix des d’aquesta primavera un servei de desinfecció mitjançant ozó que inactiva patògens, inclosos els causants de la Covid-19, higienitza el vehicle i elimina les olors. I tot, en només 10 minuts.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) assegura que l’ozó és un desinfectant eficient per a microorganismes. Segons els experts, aconsegueix una inactivació del 99% de microorganismes, la qual cosa consolida el producte com un potent desinfectant i de ràpida descomposició.

Per això, des d’aquesta primavera, Pneumàtics Ballus S.A. (Carretera de Sant Fruitós, s/n, Berga) disposa d’un generador d’ozó que desinfecta qualsevol cotxe en només deu minuts. El servei també està disponible per a camions (25 minuts) i autobusos (42 minuts).

El sistema per desinfectar els vehicles és molt simple. Primer es posa el cotxe en marxa i s’activa l’aire condicionat per tal que els circuïts interns i els filtres del vehicle també quedin desinfectats al final del procés. Durant els primers cinc minuts el generador omplirà d’ozó l’interior del vehicle per, després, diluir-lo i aconseguir un ambient segur i saludable en només deu minuts.

Ballús Juny 2020 1P copia

X