First Stop

Gironella

La comunitat islàmica de Gironella dona 3.010 euros a l’hospital Sant Bernabé

La comunitat islàmica de Gironella dona 3.010 euros a l’hospital Sant Bernabé

La comunitat islàmica de Gironella ha donat 3.010 euros a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. El president de la comunitat, Hassan Moumouh, ha explicat a l’Aquí Berguedà que la donació és “una mostra d’agraïment al personal sanitari que ha estat a primera línia durant la lluita contra el coronavirus”. La donació es va fer efectiva fa quatre setmanes.

La comunitat islàmica de Gironella té gairebé 90 membres i la immensa majoria ha volgut col·laborar en la iniciativa. Moumouh ha explicat que, degut al confinament, “ha estat impossible fer alguna activitat oberta a tota la població per recaptar fons” però els membres de la comunitat han decidit fer donacions des de casa per “posar el nostre gra de sorra en la lluita contra el Covid-19”.

En aquest sentit, Moumouh ha relatat que “les donacions s’han hagut de fer per internet i això ha estat difícil per a alguns membres de la comunitat que no hi estan acostumats”. Tot i això, al final l’acció ha pogut tirar endavant “gràcies a la bona predisposició de tots els membres”.

comunitat islàmica comunitat islàmica de Gironella coronavirus COVID-19 Hassan Moumouh Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris