Salut, Berga

L’hospital de Berga té dotze ingressats amb diagnòstic de Covid, tres més que fa una setmana

L’hospital de Berga té dotze ingressats amb diagnòstic de Covid, tres més que fa una setmana
Hospital de Berga. RICARD CODINA

L’Hospital Sant Bernabédotze pacients ingressats amb diagnòstic de Covid. Són tres més que fa una setmana però, d’aquests, només dos han donat positiu en la darrera prova que se’ls ha fet. La resta, o bé s’han negativitzat però necessiten seguir ingressats o bé estan a l’espera de saber el resultat de la prova.

En l’última setmana no hi ha hagut cap defunció i s’han donat tres noves altes a pacients que estaven ingressats. Pel que fa als professionals, no hi ha hagut canvis: ni altes ni nous contagis.

En les últimes hores, el personal de l’hospital ha fet públic un vídeo on demana respecte cap a la seva feina i cap a la vida de les persones. Arran de les aglomeracions que es van produir dimecres de Corpus, els treballadors demanen responsabilitat i recalquen que “de Patums n’hi hauran més” i que “no necessitem més aplaudiments, sinó col·laboració”.

coronavirus COVID-19 Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Comentaris