First Stop

Berga, Patum, Política

L’oposició troba “insuficient” i “simbòlica” la retirada de la tinença d’Alcaldia a Roser Rifà

L’oposició troba “insuficient” i “simbòlica” la retirada de la tinença d’Alcaldia a Roser Rifà

La retirada de la primera tinença d’Alcadia a Roser Rifà no ha convençut els tres partits de l’oposició. Tots tres van emetre un comunicat on demanaven el cessament de la regidora per haver participat en un salt de maces la nit de dimecres de Corpus.

Aquest divendres al matí, Junts per Berga ha fet una publicació a les xarxes socials on assegura que la decisió és “incoherent i insuficient”. I afegeixen que la resolució és “completament simbòlica” i lamenten que “no seguir les indicacions de l’alcaldessa del mateix partit no té conseqüències ni a a l’Ajuntament ni al partit”.

Esquerra també s’ha pronunciat a través de les xarxes, i ho ha fet en la mateixa línia que Junts per Berga. Asseguren que “la resposta del govern és del tot simbòlica” i lamenten que “no hi haurà cap canvi en el funcionament ni la presa de decisions”.

Aquest dijous a la nit el representant del PSC a l’Ajuntament, Abel Garcia, també va fer una publicació als seus comptes personals on confessava que era “un dijous de Corpus trist i tens”. Garcia afegia que “els que tenim responsabilitats hem de ser honestos amb nosaltres mateixos i amb la ciutadania” i recordava que “cal estar a l’alçada de la situació i donar una resposta clara”.

Ajuntament de Berga ERC Junts per Berga Oposició patum confinada PSC Roser Rifà

Estic amb tu

Comentaris