L’Hospital Sant Bernabé ofereix un nou servei per detectar anticossos contra el Covid

Nou servei a l’hospital de Berga. El Sant Bernabé ha obert dues vies per atendre persones que vulguin saber si tenen anticossos contra el SaRS-CoV-2. És un servei privat, que no està cobert pel sistema de salut pública, i, per tant, s’ha de pagar. Els interessats en fer-se l’analítica necessària per realitzar la prova han d’enviar un correu electrònic a covid@hsb.cat o bé han de trucar al 634 29 76 66 de 10 del matí a 2 del migdia.

La prova per detectar els anticossos que ofereix l’hospital de Berga es diu ELISA. Es tracta d’un examen de laboratori utilitzat per detectar anticossos a la sang. Es necessita fer una analítica, no n’hi ha prou amb una punxada al dit -com en el test serològic-, i la mostra de sang s’estudia al laboratori posteriorment.

X