El treball de recerca de Job Casas Romagosa, de l’institut de Puig-reig, guanya el premi Protagonistes del Demà

Job Casas Romagosa, alumne del l’institut de Puig-reig, ha estat el guanyador de la dinovena edició dels premis Protagonistes del Demà,  organitzats pel Rotary Club del Berguedà, amb el seu treball de recerca, Que no se’ns faci tard. El Musical.

El jurat  ha destacat “la gran qualitat del treball”, amb el qual Job Casas  “ha sabut transmetre la seva il·lusió, la seva empenta, les seves ganes i la seva creativitat”. També ha elogiat com ha sabut transmetre “el ventall d’emocions que ell anava sentin a mesura que escrivia l’obra” i el fet que sigui un treball “molt ben estructurat i desenvolupat que requereix d’una gran capacitat d’organització”.

El jurat també ha distingit amb una Menció Especial a l’alumna Maria Buscallà Morata  de l’institut Pere Fontdevila, de Gironella, pel seu treball Bacteriòfags: el prometedor futur antibacterià, que, segons el jurat,  tracta “un tema poc conegut i que malauradament tanta vigència ha pres en aquests últims mesos”.

El guanyador ha rebut la quantitat de 1.000 euros per invertir en els seus estudis. Maria Buscallà ha estat premiada amb 300 euros per la Menció Especial. Els finalistes han estat Maria Carol Romera, de l’IES Guillem de Berguedà, i Laura Muixí Ballonga,  de l’Escola Xarxa, i han rebut 100 euros cadascuna.

Des del jurat i des del Rotary Club del Berguedà destaquen “la gran qualitat dels treballs presentats” i feliciten els estudiants, tutors i centres educatius per la seva lloable tasca.

X