Una nova defunció per Covid i tres altes: el balanç d’aquesta última setmana a l’hospital de Berga

En la darrera setmana ha mort una persona a l’hospital de Berga a causa del Covid-19. És la quaranta-cinquena defunció que pateix el centre des de l’inici de la pandèmia. A banda, l’hospital ha pogut donat tres altes a pacients que estaven ingressats per culpa del virus.

En aquests moments ja no hi queden pacients que hagin donat positiu en l’última prova que se’ls ha fet. La darrera ingressada va rebre l’alta ahir: una dona de 80 anys que ha hagut d’estar ingressada durant un mes. Ara bé, l’hospital té quatre persones ingressades amb diagnòstic de Covid, malgrat que ja no han donat positiu. Són pacients que requereixen seguir ingressats per acabar de recuperar-se de la malaltia.

Pel que fa als professionals, no hi ha hagut canvis: ni s’han detectat nous casos ni s’han donat altes. Des de l’inici del brot, una seixantena de treballadors de l’hospital han estat contagiats, però la immensa majoria ja s’ha pogut reincorporar.