La Patum infantil recapta 2.395 euros per a la Marató de TV3

201 persones han participat en el repte solidari de la Patum infantil. És la alternativa que va trobar l’associació de la Patum infantil per contrarestar la suspensió de la festa. Durant tot el dia els participants en la iniciativa van omplir les xarxes de Patum infantil des de casa, amb el lema ‘Jo hi participo’ després d’haver fet donacions que van anar dels 5 als 20 euros. Tots els diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3, que enguany se centra en la investigació del Covid-19.

En total, les 201 donacions han permès recaptar 2.395 euros. Aquests diners s’enviaran íntegrament a la Marató, ja que el benefici és net. Això es deu al fet que l’Obra Social de La Caixa ha contribuït al repte assumint totes les comissions generades per les diferents passarel·les de pagament necessàries per fer les donacions (PayPal, Bizum o TPV online pels pagaments de targeta).

Acabada la jornada solidària, el berguedà Gerard Esteban va realitzar-ne un vídeo-resum, amb els vídeos i les fotografies que els participants van penjar a les xarxes socials. És aquest:

X