Especial

MOM Muntatges i Manteniment fabrica el dispensador de gel desinfectant més segur del mercat

MOM Muntatges i Manteniment fabrica el dispensador de gel desinfectant més segur del mercat

Els dispensadors de gel desinfectant s’han convertit en els porters dels establiments comercials durant la desescalada. Cada client se n’ha de posar a les mans quan entra, i això fa que al final del dia moltes persones hagin utilitzat i tocat el mateix dispositiu.

MOM Muntatges i Manteniment hi ha posat remei i ha fabricat un dispensador de gel desinfectant amb un sistema de pedal que evita el contacte amb les mans. El dispensador fa un metre d’alt, de manera que l’orifici de sortida del gel queda a l’alçada de les mans d’una persona. A més, s’hi pot col·locar qualsevol tipus d’envàs de gel que, un cop incorporat, funcionarà sense necessitat de ser tocat amb les mans.

MOM n’ha cedit un per a cadascun dels quatre centres educatius de Gironella: l’IES Pere Fontdevila, l’Escola de Gironella, l’Escola Sant Marc Bassacs i FEDAC Gironella. A banda, l’Ajuntament n’ha adquirit més per ubicar a diversos equipaments municipals, com la biblioteca o la pista de pàdel.

Però el disseny i la qualitat del dispensador de MOM Muntatges i Manteniment han cridat l’atenció més enllà del municipi. El responsable de l’empresa, Miquel Noguera, explica que ja se n’han venut més de mil a clients d’arreu d’Europa. En poques setmanes, el dispensador fabricat a Gironella a atret compradors de tot Espanya, però també a la resta del continent, amb comandes fetes des de Romania, Bèlgica, Portugal o l’illa de Martinica.

Els interessats en adquirir un dispensador, poden posar-se en contacte amb l’empresa trucant als telèfons 93.825.05.41 i 608.84.61.90, o bé enviant un missatge a través de WhatsApp al 656.29.44.54. També és possible fer comandes o demanar informació del producte a través del correu electrònic info@mommn.com.

Més informació

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris