El Pàdel Indoor de Gironella organitza un torneig solidari per recaptar diners per al Taller Coloma i el banc d’aliments

El Pàdel Indoor de Gironella vol posar el seu gra de sorra per ajudar els més vulnerables. Per fer-ho, està preparant un torneig solidari de pàdel per recaptar diners per al Taller Coloma i el banc d’aliments de Gironella. L’objectiu inicial era recaptar un mínim de 3.000 euros per destinar a quantitats iguals (1.500 euros) als dos projectes mencionats. Segons Antoni Sibila, un dels impulsors de la iniciativa, ara mateix aquest objectiu inicial “està pràcticament assegurat”.

Les inscripcions s’havien de tancar aquest cap de setmana, però a hores d’ara les places estan cobertes gairebé al 100%. Només queda vacant una plaça per al torneig femení, però en la resta de modalitats fins i tot s’ha obert una llista d’espera per si, a última hora, alguna parella és baixa.

En total, gràcies a les inscripcions, el torneig ja recaptarà 1.440 euros. Hi participaran 36 parelles i, per tant, un total de 72 participants que col·laboraran en la iniciativa amb 20 euros. A banda, l’organització del torneig ha obert una altra via per recaptar fons: a través de donacions, tant d’empreses com de particulars.

Hi ha diferents maneres de col·laborar en la iniciativa a través d’aquesta segona via. Una possibilitat és fer un donatiu per transferència al compte bancari o en efectiu a les instal·lacions del Pàdel Indoor. El número de compte és ES33 0081 1888 0600 0107 9716, i a l’hora de fer el pagament, cal fer posar el següent concepte: Donatiu torneig solidari + Nom del donant. A l’apartat del beneficiari, cal posar-hi Pàdel Indoor Gironella.

Una segona opció per col·laborar en el torneig és contactant amb l’organització a través del correu electrònic (solidaris@padelindoorgironella.cat), WhatsApp (615563950) o Instagram. En aquest cas, els col·laboradors, pel simple fet de ser-ho, entraran en el sorteig d’un regal, gentilesa de les empreses implicades en la iniciativa.

Pel que fa a les empreses que vulguin sumar-se al torneig, poden col·laborar fent una donació econòmica o cedint material que es donarà com a obsequi als participants. A canvi, l’organització ofereix la possibilitat de fer difusió de les empreses a les xarxes socials i al web del Pàdel Indoor de Gironella. També s’ofereix un espai publicitari a les instal·lacions del Pàdel Indoor durant la jornada del torneig, o adjuntar flyers o xecs regal-descompte que s’inclouran en la bossa que es donarà als participants.

Si la normativa ho permet, l’organització muntarà activitats complementàries per als assistents. En cas contrari, l’Ajuntament ha donat el vistiplau per tallar el carrer i posar taules i cadires que respectin la distància recomanada però que, a la vegada, permetin gaudir de la jornada a nivell social.