L’hospital de Berga continua amb 4 ingressats amb diagnòstic de Covid, però cap d’ells amb positiu a l’última prova

El Covid segueix contingut a l’hospital de Berga. El Sant Bernabé ha informat aquest divendres que continua amb les mateixes xifres que fa una setmana: té quatre pacients ingressats amb diagnòstic de Covid, però cap d’ells ha donat positiu en la darrera prova que ha passat.

El centre recorda que “cal tenir en compte que en la majoria de casos els pacients tenen una estada llarga al centre hospitalari. Durant els dies que el pacient està hospitalitzat es van fent controls de PCR amb l’objectiu de detectar en quin moment el pacient es negativitza, i per tant supera la malaltia”.

En l’última setmana no hi ha hagut cap nova defunció ni s’ha donat cap alta. Pel que fa als professionals, no hi ha hagut canvis.