Berga inicia dilluns les obres per poder reobrir el camí cap a la carretera de Queralt

L’Ajuntament de Berga inicia dilluns, 6 de juliol, les obres d’arranjament del tram del vial del carrer Can Baster, que connecta amb les carreteres de Queralt i Sant Llorenç de Morunys. El camí, sobre la urbanització dels Pedregals, va ser tallat al trànsit el 21 de juny, a causa d’una espectacular esllavissada.

Foto esllavissada 2

Les obres d’arranjament consistiran en la construcció d’un mur de contenció per gravetat amb blocs d’escullera i la reconstrucció del tram de vial afectat per l’esllavissada. El termini previst per a l’execució dels treballs serà de quatre setmanes, aproximadament, i durant aquest període el vial continuarà tancat al trànsit. El cost dels treballs s’estima inicialment en 75.512,19€ i l’empresa encarregada de portar a terme les obres serà Pasquina S.A.

La necessitat d’arranjar el vial i restablir el trànsit a la zona ha fet que s’implementi un procediment d’emergència per efectuar els treballs amb la màxima celeritat possible. Aquest mecanisme comporta un estalvi de temps respecte la tramitació ordinària.

X