Berga

Berga inicia dilluns les obres per poder reobrir el camí cap a la carretera de Queralt

Berga inicia dilluns les obres per poder reobrir el camí cap a la carretera de Queralt

L’Ajuntament de Berga inicia dilluns, 6 de juliol, les obres d’arranjament del tram del vial del carrer Can Baster, que connecta amb les carreteres de Queralt i Sant Llorenç de Morunys. El camí, sobre la urbanització dels Pedregals, va ser tallat al trànsit el 21 de juny, a causa d’una espectacular esllavissada.

Foto esllavissada 2

Les obres d’arranjament consistiran en la construcció d’un mur de contenció per gravetat amb blocs d’escullera i la reconstrucció del tram de vial afectat per l’esllavissada. El termini previst per a l’execució dels treballs serà de quatre setmanes, aproximadament, i durant aquest període el vial continuarà tancat al trànsit. El cost dels treballs s’estima inicialment en 75.512,19€ i l’empresa encarregada de portar a terme les obres serà Pasquina S.A.

La necessitat d’arranjar el vial i restablir el trànsit a la zona ha fet que s’implementi un procediment d’emergència per efectuar els treballs amb la màxima celeritat possible. Aquest mecanisme comporta un estalvi de temps respecte la tramitació ordinària.

Ajuntament de Berga Can Baster esllavissada Obres

Comentaris