Borredà amplia la zona esportiva amb una pista de pàdel

Nou equipament municipal a Borredà. És una pista de pàdel i s’ha construït a tocar del camp de futbol del poble, en plena zona esportiva. Les obres per fer la pista van acabar just abans del confinament i, en el futur, l’Ajuntament espera complementar-les amb un parc infantil i per a la gent gran al costat.

La zona esportiva és la que uneix el nucli antic amb la zona nord, la zona residencial de creixement urbanístic i la zona escolar. Aquesta zona conté nombroses instal·lacions esportives que, segons l’Ajuntament “fan de Borredà un poble molt atractiu, tant pels propis habitants com pels nombrosos segons residents i visitants”.

Actualment, a banda de la nova pista de pàdel, hi ha piscines a l’aire lliure, amfiteatre amb cistelles de bàsquet, una pista poliesportiva, pistes de petanca, un camp de futbol, una pista de tenis taula i una àrea d’esbarjo. Segons l’Ajuntament, la construcció de la pista de pàdel s’ha executat “per donar sortida a tot un grup de persones del poble que havien d’anar fora del poble a practicar aquest esport, així com segons residents que havien manifestat el seu interès en practicar-lo en el poble”.

L’import de la construcció ronda els  30.000 euros, finançats gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. La pista es troba just a l’entrada del camp de futbol i el seu ús és gratuït, igual que el de tots els altres equipaments de la zona esportiva, excepte les piscines.