Borredà

Borredà amplia la zona esportiva amb una pista de pàdel

Borredà amplia la zona esportiva amb una pista de pàdel
La nova pista de pàdel de Borredà. AJUNTAMENT DE BORREDÀ

Nou equipament municipal a Borredà. És una pista de pàdel i s’ha construït a tocar del camp de futbol del poble, en plena zona esportiva. Les obres per fer la pista van acabar just abans del confinament i, en el futur, l’Ajuntament espera complementar-les amb un parc infantil i per a la gent gran al costat.

La zona esportiva és la que uneix el nucli antic amb la zona nord, la zona residencial de creixement urbanístic i la zona escolar. Aquesta zona conté nombroses instal·lacions esportives que, segons l’Ajuntament “fan de Borredà un poble molt atractiu, tant pels propis habitants com pels nombrosos segons residents i visitants”.

Actualment, a banda de la nova pista de pàdel, hi ha piscines a l’aire lliure, amfiteatre amb cistelles de bàsquet, una pista poliesportiva, pistes de petanca, un camp de futbol, una pista de tenis taula i una àrea d’esbarjo. Segons l’Ajuntament, la construcció de la pista de pàdel s’ha executat “per donar sortida a tot un grup de persones del poble que havien d’anar fora del poble a practicar aquest esport, així com segons residents que havien manifestat el seu interès en practicar-lo en el poble”.

L’import de la construcció ronda els  30.000 euros, finançats gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. La pista es troba just a l’entrada del camp de futbol i el seu ús és gratuït, igual que el de tots els altres equipaments de la zona esportiva, excepte les piscines.

Ajuntament de Borredà Diputació de Barcelona pàdel

Comentaris