Frankfurt Berga

Salut

L’hospital de Berga segueix sense positius de Covid, malgrat l’augment de casos en bona part del país

L’hospital de Berga segueix sense positius de Covid, malgrat l’augment de casos en bona part del país
Pla general de l'hospital de Berga. RICARD CODINA

Tot igual a l’hospital de Berga. El centre segueix sense casos positius de Covid. Durant la darrera setmana no hi ha hagut ni altes ni defuncions noves. Tampoc hi ha hagut canvis pel que fa als professionals.

La situació a l’Hospital Sant Bernabé contrasta amb la que es viu en molts punts de Catalunya. En les darreres 24 hores, el país ha registrat 774 nous positius per Covid-19, segons les dades del Departament de Salut. Del total de nous casos, 338 són a la regió de Lleida i, d’aquests, 280 són al Segrià. A la ciutat de Barcelona s’han registrat 204 nous casos, 8 menys dels sumats fa 24 hores.

Pel que fa a les morts a tot el país, les funeràries n’han reportat una més, quatre menys que dijous, i la xifra total s’enfila fins a 12.607.

coronavirus covid COVID-19 Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris