Últimes places per a les estades esportives de muntanya organitzades pel Club Esquí Berguedà

Un estiu més les estades esportives de muntanya tornen de la mà del Club Esquí Berguedà (CEB). A diferència de la majoria de casals i esplais, les estades organitzades per l’entitat berguedana es desenvolupen, en gran part, en un àmbit de muntanya. L’objectiu no és altre que apropar als nens i joves a diferents disciplines de la muntanya d’una forma divertida però sempre amb un component formatiu.

Alguns dels esports i activitats que es practiquen durant les setmanes d’estades son l’excursionisme, escalada, orientació, BTT, vòlei, gimcana de muntanya, eternal running, slackline, piscina, circuits al medi natural, descobriment de la fauna i la flora, cordes i aventura, visites a entitats socials, entre d’altres. I aquest any, com a novetats, astronomia i rastres de fauna salvatge.

Tots aquests esports es realitzen amb especialistes de cadascuna de les modalitats que venen el dia de l’activitat i que aporten un alt grau de competència formatives.

WhatsApp Image 2020-07-14 at 13.51.11

Les estades van dirigides a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys. Tot i que ja estan en marxa des de l’última setmana de juny, encara hi ha places disponibles per a les últimes dues setmanes de juliol, la primera setmana d’agost i la primera de setembre. Els horaris son de 9h a 13h, amb possibilitat d’acollida a partir de les 8.30h i fins les 13.30h.

Les inscripcions s’han de realitzar prioritàriament a través de la pàgina web de l’entitat seguint totes les indicacions que es faciliten. En cas d’impossibilitat es podran fer presencialment, sempre amb prèvia cita, a la secretaria de la CEB, que està oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h (Pio Baroja 6, baixos, de Berga). El telèfon de contacte es el 938211674. Les inscripcions es tanquen per setmanes, es a dir, cada dijous a les 12h es tanquen les inscripcions de la setmana següent.

WhatsApp Image 2020-07-14 at 13.51.12

Les activitats es realitzaran amb totes les mesures de seguretat i protecció, i amb el compliment de la normativa per evitar la propagació de la COVID-19. Per aquest motiu, amb el preu de les estades l’entitat inclou una mascareta per a cada nen i nena.

Per participar no poden haver tingut cap símptoma de COVID-19, ni cap positiu al seu entorn, en els últims 14 dies. Les famílies hauran de presentar el calendari de vacunes actualitzat dels nens i nenes i enviar la declaració responsable sobre la COVID-19.

WhatsApp Image 2020-07-14 at 13.51.14

X