L’Agència Catalana de Turisme promociona Berga en un espai web

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) destaca Berga en un nou espai web que promociona 27 destinacions de turisme familiar d’arreu de Catalunya. Concretament, la capital berguedana apareix com un indret certificat de Natura i muntanya en família, juntament amb d’altres punts de muntanya del territori català. Els racons que es promocionen de Berga i el seu voltant són la Serra de Queralt, el Pantà de la Baells, la Casa de la Patum, l’Espai d’Interpretació de la Natura del Berguedà i el Museu de les Mines de Cercs.

La campanya, dirigida als mercats català i espanyol, es pot consultar a través del portal catalunya.com, on s’inclouen apartats com una agenda d’esdeveniment i activitats i informació pràctica sobre cadascuna de les zones certificades. Pel director de l’Agència Catalana de Turisme i alcalde de Gironella, David Font, “el turisme familiar és un dels productes clau en l’estratègia turística, tant pel que fa a les estades llargues com a escapades de cap de setmana”. Amb aquesta iniciativa, l’ACT busca “segmentar la promoció dels municipis de Catalunya” i “visibilitzar la seva oferta turística especialitzada“. En total, en aquesta campanya es promocionen 19 indrets de costa i 7 de muntanya.