Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Carreteres, Saldes

Mor una dona en una sortida de via al Massís del Pedraforca

Mor una dona en una sortida de via al Massís del Pedraforca

Una dona de 43 anys, veïna de Vic, ha mort aquest dissabte al matí en precipitar-se amb el vehicle per un barranc d’uns 200 metres, al terme municipal de Saldes i a la zona del Massís del Pedraforca. Per la seva banda, l’acompanyant ha resultat ferida greu i ha estat traslladada en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

L’avís s’ha rebut a les 8:52 hores i s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i cinc dotacions de Bombers de la Generalitat entre les quals 2 dotacions dels GRAE, una per terra i una altre per aire, que han realitzat la inicial atenció sanitària i l’extracció del lloc de l’accident de la persona que ha resultat ferida greu i el posterior trasllat fins a l’helicòpter del SEM.

Amb aquesta víctima, ja són 70 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

accident mortal Bombers de la Generalitat Mossos d'Esquadra Saldes SEM

Estic amb tu

Comentaris