Mor una dona en una sortida de via al Massís del Pedraforca

Una dona de 43 anys, veïna de Vic, ha mort aquest dissabte al matí en precipitar-se amb el vehicle per un barranc d’uns 200 metres, al terme municipal de Saldes i a la zona del Massís del Pedraforca. Per la seva banda, l’acompanyant ha resultat ferida greu i ha estat traslladada en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

L’avís s’ha rebut a les 8:52 hores i s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i cinc dotacions de Bombers de la Generalitat entre les quals 2 dotacions dels GRAE, una per terra i una altre per aire, que han realitzat la inicial atenció sanitària i l’extracció del lloc de l’accident de la persona que ha resultat ferida greu i el posterior trasllat fins a l’helicòpter del SEM.

Amb aquesta víctima, ja són 70 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

X