Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Medi Ambient

La PAIC vol que es faci efectiva la moratòria contra projectes d’incineració

La PAIC vol que es faci efectiva la moratòria contra projectes d’incineració
LAURA BUSQUETS

La Plataforma Anti-Incineradora de Cercs (PAIC) exigeix al govern català que faci “efectiva” la moratòria contra nous projectes d’incineració de residus urbans i industrials, aprovada el passat mes de març al Parlament. El col·lectiu ha convocat una mobilització, pel proper 13 de setembre, a les portes de la central amb l’objectiu de “pressionar” a les forces polítiques de l’hemicicle. Cal recordar que la moratòria, presentada per la CUP, va tenir el suport de Comuns, ERC i Junts per Catalunya. La protesta arriba després que l’executiu català hagi tombat el projecte de construcció d’una planta incineradora de residus industrials al municipi berguedà per “incompatibilitats urbanístiques“.

mobilització moratòria PAIC Parlament

Estic amb tu

Comentaris