Busquen un home desparegut a Santa Maria de Merlès

[ACTUALITZACIÓ 10.30h] Localitzat sa i estalvi l’home desaparegut a Santa Maria de Merlès. Més informació, AQUÍ.

————-

Els Bombers de la Generalitat, amb el suport dels Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), busquen un home de 45 anys que s’hauria perdut a Santa Maria de Merlès. Els cossos d’emergències van rebre l’avís al voltant de les 16 h d’aquest diumenge, si bé la família, que és de vacances al municipi, assegura que no en sap res des de dissabte.

Els Bombers han activat l’helicòpter i la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials), que està resseguint la riera de Merlès. També treballen en la recerca dues unitats canines. Per part dels Mossos d’Esquadra, hi participen la Unitat de Muntanya i la de Seguretat Ciutadana.

Es tracta del segon incident d’aquesta última setmana a Santa Maria de Merlès. El passat dimecres es va trobar un home mort de 85 anys surant en plena riera de Merlès. Els primers indicis apunten a que la persona s’hauria precipitat a la riera sense que estigués realitzant cap de les activitats relacionades amb aquesta zona.

X