Troben sa i estalvi l’home desaparegut a Santa Maria de Merlès

Localitzen un bon estat l’home de 45 anys desaparegut a Santa Maria de Merlès. Aquest dilluns al matí, un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei, que havia participat en la recerca durant la nit, ha localitzat sa i estalvi l’home desaparegut ahir a la zona. Els serveis de rescat hi treballaven des de diumenge a primera hora de la tarda, tot i que la família – que és de vacances al poble- no en sabia res des de dissabte.

Els Bombers van activar l’helicòpter i la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) per resseguir la riera de Merlès. També han treballat en la recerca dues unitats canines. Per part de Mossos d’Esquadra, hi participen la Unitat de Muntanya i la de Seguretat Ciutadana.

Es tracta del segon incident d’aquesta última setmana a Santa Maria de Merlès. El passat dimecres es va trobar un home mort de 85 anys surant en plena riera de Merlès. Els primers indicis apunten a que la persona s’hauria precipitat a la riera sense que estigués realitzant cap de les activitats relacionades amb aquesta zona.

X