Detenen dos homes a Berga per robar en un domicili del barri vell mentre el propietari dormia

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Berga, han detingut aquesta matinada dos homes de 43 i 41 anys, veïns de Berga i l’Hospitalet, com a presumptes autors d’un robatori amb força. Els fets han succeït a les dues d’aquesta matinada quan s’ha produït un robatori amb força a l’interior d’un domicili del carrer Castellar del Riu, al barri vell. Dos individus han forçat la porta d’accés amb una palanca i han accedit a l’interior mentre el propietari dormia.

La víctima s’ha despertat pels sorolls i els lladres, en detectar que els havien descobert, han aconseguit sostreure una cartera i han fugit corrents. Immediatament s’ha muntat un dispositiu policial, juntament amb la Policia Local de Berga, per tal de localitzar els autors del fet.

Poca estona més tard, una patrulla dels mossos ha localitzat dos homes que coincidien plenament amb la descripció dels lladres. Després de breus indagacions han confirmat la seva implicació i els han detingut com a presumptes autors del robatori. Els detinguts, que tenen antecedents, han passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Berga aquest mateix divendres.

X