Especial

L’herència testimonial: molts dubtes a resoldre

L’herència testimonial: molts dubtes a resoldre

L’herència testimonial d’un familiar va desencadenar una sèrie de conflictes entre els seus hereus, perquè les clàusules i disposicions que aquest va deixar per escrit al testament, no eren consensuades entre tots. Jo, un d’aquests familiars, descontent pel que la resta reclamava com seu i atenent-me a la llei i al mateix document testamentari, vaig decidir emprendre accions legals. No obstant, aquesta decisió no va ser gaire fàcil. El nerviosisme d’enfrontar-me als familiars, el fet d‘arribar a ser necessari la intervenció d’equips legals i, fins i tot, judicials, provocaven en mi una gran inseguretat, ja que aquesta situació a la que anava a enfrontar-me era totalment nova per mi.

No sabia per on començar, quins passos havia de seguir o quina era la probabilitat de sortir victoriós d’aquell confrontament, així que em vaig disposar a buscar els professionals pertinents en aquest camp. No va ser feina fàcil. Ho vaig valorar i em vaig posar en contacte amb diversos bufets i equips d’advocats, esperant que la seva resposta satisfés les meves necessitats i resolgués, de la forma més professional possible, les meves inquietuds. Al cap dels dies vaig rebre un correu. No podria haver rebut millor notícia. Per què?, et preguntaràs. Doncs, perquè estava passant pel pitjor moment, on les qüestions i els problemes legals eren protagonistes a la meva vida. Jo buscava un advocat herències, i el vaig trobar en el moment oportú.

Justícia és el que buscava i em vaig sorprendre, de bon grat, quan, a l’entrar a la seva pàgina web vaig descobrir que, a primera plana i a l’encapçalament el seu eslògan era “La nostra missió és assegurar que obtingui la part justa que li correspon”. Res em va deixar tan tranquil com aquesta simple però motivadora oració. Ara només faltava assegurar els serveis que aquests podien oferir-me per solucionar els problemes amb l’herència testamentària del meu familiar.

Vaig trucar al telèfon que ens faciliten des del web, per comprovar quin seria el procediment a seguir per resoldre els meus dubtes i qüestions legals, buscant l’opinió experta i esperant que l’equip d’Advocats Herències JC fos capaç de resoldre tots aquells mal de caps que patia durant els últims dies.  I, sabeu què? No podia haver pres millor decisió, ja que en al moment de penjar el telèfon es va dibuixar al meu rostre un somriure que feia dies que era incapaç de veure. La professionalitat, l’atenció i el servei rebut em van fer sentir, al moment, que tot allò es solucionaria,  donant-me una seguretat que dies abans no tenia.

El tracte era impecable, fent-me sentir tranquil en tot moment i assegurant-me que podia comptar amb ells sempre que ho necessités. I és que, sempre que tenia algun dubte respecte al cas, ells estaven disponibles per solucionar-me’l i donar-me consells professionals. Calma, professionalitat, seguretat i confiança és el que em transmeten. Tots aquests estats i sentiments que, com a client, aprecies sentir quan reps un servei. És el que marca la diferència.

Finalment, al passar els dies, i a mesura que tot l’equip treballava per aconseguir guanyar la confrontació legal en la qual em vaig veure embolicat, Advocats Herències JC em van demostrar que estaven a l’alçada, complint amb tot allò que vam acordar i que em van prometre que durien a terme.

En definitiva, Advocats Herències JC m’ha demostrat que és l’equip indicat per resoldre qualsevol classe de problema legal relacionat amb Testaments, Herències, Successions i Herències legítimes, doncs la professionalitat, la seguretat, l’atenció i la preparació amb la qual han dut el meu cas es digna d’admirar.

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris