Especial

Troba les millors calderes de gas i coneix els seus principals avantatges

Troba les millors calderes de gas i coneix els seus principals avantatges

Estàs pensant en canviar la teva caldera per una de nova? Aquest cop tindràs l’oportunitat de conèixer alguns dels aspectes més rellevants que has de tenir en compte a l’hora de comprar la millor caldera de gas del mercat.

No existeix una manera més eficient de garantir la correcta calefacció i temperatura de l’aigua de casa que l’ús d’una caldera de gas de gran qualitat. Es tracta d’un electrodomèstic increïble que ofereix les comoditats més grans gràcies a les seves constants actualitzacions.

Gràcies al desenvolupament tecnològic, en els darrers anys han aparegut nous models de calderes a gas de les marques i fabricants més destacats. En aquest sentit, les calderes de condensació no només destaquen per la seva superioritat en comparació amb les calderes estanques.

A més de la gran eficiència i seguretat que les caracteritza, han convertit les calderes de condensació en les úniques permeses segons la normativa europea de la Erp. Importants proveïdors com l’empresa Junkers, posen a disposició diversos models de calderes que poden adaptar-se a les necessitats de casa teva.

 

Com trobar les millors calderes del mercat?

Uns dels aspectes més importants que has de tenir en compte abans de comprar una caldera de gas per casa teva és que aquest tipus d’electrodomèstics es caracteritzen pel seu cost elevat. Malgrat tot, és una inversió retribuïda per la gran qualitat, resistència i durabilitat d’aquestes màquines.

Per altra banda, el pressupost és un altre element que ha d’impulsar-te a conèixer de prop cadascuna de les calderes de gas natural més innovadores. Existeixen portals com https://www.zyzclima.com/calderas/gas/junkers que ofereixen una gran quantitat d’informació sobre marques, tipus, models i ressenyes per a que puguis adquirir la teva caldera ideal.

 

Per què hauria de canviar la meva caldera per un nou model?

A més a més de representar un avanç en la seguretat de casa teva, les noves calderes de condensació et permetran gaudir dels següents avantatges:

  • Millors prestacions

Un dels avantatges de les calderes de condensació és que al substituir el teu antic model, podràs estalviar-te fins a un 30% en el teu consum de gas. L’avançat sistema i les diferents opcions de funcionament que tenen els nous models de calderes de gas et donen l’oportunitat d’optimitzar el teu consum de gas, traient així el màxim profit a la teva inversió.

  • Estalvi energètic

La bomba d’alts nivells d’eficiència i rendiment de les noves calderes de gas et permetran estalviar un important percentatge de diners a la teva factura elèctrica. Segons estudis realitzats en aquest àmbit, les calderes de condensació aconsegueixen reduir el consum elèctric fins a un 70%, en comparació amb les perilloses calderes tradicionals.

  • Aportacions ecològiques

Les millors calderes de gas que pots trobar al mercat no només aconsegueixen reduir el consum de gas i d’energia elèctrica generant una gran aportació mediambiental. A més a més, les baixes temperatures a les que treballen les calderes de condensació ajuden a disminuir la quantitat de CO2 emès a l’atmosfera.

  • Models amb microacumulació

Les marques més destacades s’han encarregat de llançar al mercat models versàtils que compten amb petits dipòsits en els què pots emmagatzemar fins a 5 litres d’aigua. Una característica que permet obtenir aigua calenta de manera instantània.

 

Quin tipus de gas fan servir les calderes de condensació?

El principal combustible que fan servir les calderes de condensació és el gas. Concretament, el gas natural és el més comú que pots trobar al mercat per fer funcionar la teva nova caldera.

Existeixen, però, altres opcions de combustibles per a les calderes que coneixeràs a continuació:

  • Gas natural: aquest tipus de gas és el més net i el més econòmic que pots trobar per a la teva caldera de condensació
  • Gas propà: es tracta d’un tipus de gas liquat provinent del petroli i un tipus de combustible ideal per a zones fredes
  • Gas butà: fins fa pocs anys era l’opció més consumida del mercat, però amb l’arribada del gas natural la seva demanda ha disminuït

Sens dubte, el gas natural és l’opció més indicada per gaudir de tots els avantatges en seguretat i eficiència que ens ofereixen les calderes de condensació.

 

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris