Cars Berga

Empresa

Montserrat Ribera assumeix de nou la direcció de l’Agència Catalana del Consum

Montserrat Ribera assumeix de nou la direcció de l’Agència Catalana del Consum
Montserrat Ribera, en una roda de premsa al Berguedà. MARC CANTURRI

Montserrat Ribera serà la nova directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), un càrrec que ja va ocupar entre el 2016 i el 2018. Ribera substituirà així a Elisabeth Abad, que és la nova número dos del departament d’Interior que lidera Miquel Sàmper després de la destitució de Miquel Buch.

La trajectòria professional de Ribera ha estat molt vinculada a la conselleria d’Empresa i Coneixement, on s’inclou l’ACC, on també ha exercit de gerent de Coordinació Industrial i gerent de les delegacions territorials de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), càrrec que ostentava fins ara. Entre 1999 i 2006 va ser presidenta del Consell Comarcal del Berguedà i entre el 2003 i el 2015, alcaldessa de Guardiola de Berguedà.

Ribera també ha estat diputada al Parlament per CiU, presidenta del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà, presidenta del Consorci del Parc Fluvial de les Colònies del Llobregat, consellera de Caixa de Manresa, presidenta de la comissió de Dona i Municipi de l’ACM i membre de Fòrum Comarcal de l’ACM.

Agència Catalana del Consum Montserrat Ribera

Comentaris