Validen una butlleta guanyadora de la Bonoloto a l’Estanc de Guardiola de Berguedà: 465.907 euros de premi

465.907,81 euros. Una de les dues butlletes guanyadores del sorteig de la Bonoloto de divendres passat, 18 de setembre, va ser validada a l’Estanc de Guardiola de Berguedà. Segons ha informat la Delegació Comercial de Loterías y Apuestas del Estado, hi ha dues butlletes premiades en Primera Categoria, és a dir, amb sis encerts, i una d’elles va ser validada a l’establiment 12.375, a Guardiola de Berguedà.

La botiga ha rebut amb alegria la notícia. El guanyador del sorteig no s’ha pronunciat però, des del mateix establiment, han afirmat que “ni que ho sabéssim, mantindríem la persona en l’anonimat per ètica professional”. L’Estanc no ha fet cap celebració especial, tot i que els responsables han admès que “sempre agrada donar un premi així i no passa cada dia”. “Ho hagués celebrat de manera especial si m’hagués tocat a mi”, ha conclòs en to de broma el propietari de l’establiment.

Qui serà, qui serà !!!!! Felicitats a l’afortunat/da!

Posted by L’estanc on Divendres, 18 de setembre de 2020

X