La Festeta de la Cervesa de Cal Rosal potencia l’apartat musical per consolidar-se en el calendari berguedà

Cervesa, música i pinxos dels restaurants de la zona. El Mercat del Bolet de Cal Rosal acull aquest cap de setmana la segona edició de la Festeta de la Cervesa, una iniciativa que fa un any ja va debutar amb força i que, enguany, s’aferra a la música per consolidar-se.

L’apartat musical aporta les grans novetats a un format que l’any passat ja va demostrar que tenia recorregut. Dissabte, 26 de setembre, els grups Trending Covers i Cocodril, tots dos de Gironella, amenitzaran la tarda de Festeta de la Cervesa, mentre que l’endemà, diumenge, a partir de les 12, serà el torn del prestigiós saxofonista Llibert Fortuny.

La festa de la cervesa és un espai de tast de cervesa artesana i dels pinxos que elaboren els restaurants de Cal Rosal. L’esdeveniment forma part del Mercat del Bolet i busca l’atracció de nous públics en un entorn de productes gastronòmics de proximitat i de qualitat.

En aquesta edició, seguint les mesures Covid-19, l’aforament estarà limitat, hi ha més separació del normal entre taules, les agrupacions no podran ser majors a 6 persones i s’hauran de seguir els protocols habituals, amb l’obligatorietat de portar mascareta i la recomanacions del distanciament i la higiene de mans

El Mercat del Bolet, obert fins al novembre

El Mercat del Bolet de Cal Rosal va obrir per la Diada de l’11 de Setembre i romandrà obert cada dia durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Com en l’edició anterior, compta amb parades específiques de bolets i de productes gastronòmics de proximitat del municipi i comarca. Hi ha bolets del Berguedà, embotits, mels, formatges o pa artesanal, entre d’altres. El mercat compta amb un conjunt estable de parades obertes durant tots els dies. Són les parades agroalimentàries i de bolets tradicionals i que donen identitat al mercat.

A part, durant els caps de setmana l’oferta de productes s’anirà ampliant, en funció dels esdeveniments -com la Festeta de la Cervesa- i amb l’objectiu de tenir un mercat més extens i amb més varietat.

X