Tardor de formacions gratuïtes al Berguedà: consulta tots els cursos que ofereixen l’ADBerguedà i l’ACEB

Molts berguedans han aprofitat els mesos de confinament per formar-se i especialitzar-se en alguns àmbits. Durant el confinament l’Agència de Desenvolupament del Berguedà va organitzar 32 formacions online, amb la participació de més de 2.000 persones, mentre que l’Associació Comarcal d’Empresaris en va fer 14 més, que van atraure prop de 200 persones.

Aquesta tardor cap dels dos ens aixeca el peu de l’accelerador. Tant l’ADBerguedà com l’ACEB aposten per la formació gratuïta amb una programació que s’estén fins a finals d’any i que cobreix àmbits com l’empresa, l’atenció sociosanitària, els joves o l’administració.

L’Aquí Berguedà recull en aquest article tota la oferta prevista per aquesta tardor:

Empresa, emprenedoria i comerç

10 coses que han de saber els autònoms i ningú els explica (ADB). Per continuar aprofundint en la complexitat del treball autònom, abordant 10 noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que és necessari que coneguin.

Com captar els primers clients (ADB). Dotarà als assistents d’eines i coneixements per saber marcar l’estratègia i l’operativa comercial als emprenedors, necessària per captar els primers clients.

Com augmentar les teves vendes en època de COVID-19 (ACEB). Curs per aprendre tècniques efectives de negociació comercial. Davant el panorama socioeconòmic i els canvis en els hàbits de consum, aquesta formació també se centrarà en com les empreses han d’enfocar la gestió del màrqueting digital.

Anàlisi i control de costos (ACEB). Adreçat a persones amb nocions bàsiques de càlcul, però amb ganes d’ampliar-les. Permetrà conèixer els diferents models de càlcul de costos i reconèixer el més adequat per a la seva implantació en una empresa determinada. També se centrarà en interpretar les desviacions i proposar mesures correctores quan sigui necessari.

6187e8e3b292df4bec7f162543eed86b_XL

Eines digitals

Preparació per al Certificat Actic de Nivell 2 (ADB). Per a persones que necessiten el recolzament d’un expert per a la preparació de la prova ACTIC. L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Curs d’Excel de nivell mitjà (ADB). Per a usuàries d’aquesta eina però que en volen aprendre a treure un major rendiment.

Google Adwords (ADB). Publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat. L’objectiu és acabar la sessió amb una campanya de publicitat posada en marxa aprenent a entendre el model de negoci de la publicitat en cercadors, dissenyant una estratègia adequada per aconseguir els objectius i utilitzant les eines de gestió i seguiment.

Salut

Cicle de seminaris sobre atenció sociosanitària (ADB). Cada seminari té un format online de 4 hores i serà impartit per un expert amb àmplia trajectòria professional i experiència assistencial. Cada seminari tindrà una temàtica concreta: gestió de les emocions, cuidar-nos en temps de crisi, pèrdues i dol, gestió positiva de l’estrès, eines i tècniques de dinamització grupal, primers auxilis bàsics, nocions bàsiques en administració de medicació, i ergonomia i salut postural.

Tècniques de relaxació i Eines de coaching (nivell I i II) (ACEB). Amplia les eines per aplicar sobre l’autoconeixement, la comunicació i el lideratge per seguir creixent personalment i professionalment. Aprofundeix en les tècniques per assolir els objectius, com podem fer-ho des de la pròpia comunicació i com ens ajuda a l’hora de ser uns bons líders, tant a nivell personal com per grups. Dona eines a afrontar la vida, empresarial i personal, amb positivisme, seguretat i confiança.

4f411c7dd400d8cc3ebd00031ff0e07d_XL

Competències transversals

Parlar en públic, amb l’actor Àlex Casanovas (ADB). Els participants coneixeran els punts a tenir en compte per parlar en públic com un professional i entrenaran les seves habilitats comunicatives amb casos pràctics a partir de la realitat professional de cada assistent.

Les pors que ens bloquegen (ADB). Permetrà als assistents aprendre a gestionar correctament la intensitat de les emocions per tal de poder portar a terme un desenvolupament òptim del seu projecte professional.

Reinventa la teva aventura laboral amb Visual Thinking (ADB). Els participants identificaran i definiran el seu objectiu laboral a través de la imatge, amb el seu poder per a simplificar, entendre i clarificar situacions i, així, potenciar la cerca de solucions creatives i innovadores.

speaker

Joves

El mètode 888: 8 esglaons, 8 actituds, 8 competències imprescindibles per trobar feina (ADB). Té l’objectiu d’identificar i treballar aspectes de millora del capital competencial de cada jove, centrant-se en aspectes com l’autoconfiança, la motivació, l’empatia o la negociació.

X