Anàlisi de la Canon Powershot SX540 HS

La Canon Powershot SX540 HS és una càmera potent bridge pensada per fer fotografies a nivell professional, a més de tenir funcions d’interconnexió per compartir tots els vídeos i imatges que facis.

Si vols conèixer-la amb més detall i descobrir perquè les opinions que hi ha sobre ella són tan positives, fes un cop d’ull a la Review que hem preparat. També podràs trobar més informació sobre aquest model en aquest article.

Característiques de la Canon Powershot SX540 HS 

1. Disparador

Amb el disparador que et proposa aquesta càmera, podràs aconseguir captar fins i tot els detalls més llunyans o tenir més motius a l’escena. Es presenta amb un gran zoom òptim amb un augment de 50x i angular de 24mm. Podràs aconseguir una gran nitidesa de la imatge, i té característiques per adaptar-se a qualsevol tipus de llum. Té un sensor CMS de de 20.3 Mpx, tecnologia d’enfoc automàtic de 0.13s i disparador ràpid en sèrie de 5,9 fps.

2. Pantalla

La pantalla es presenta amb una mida de 3’’ (l’equivalent a 7.5 cm). A banda de ser molt intuïtiva, és LCD, el que significa que el consum associat és mínim.

3. Qualitat dels vídeos

Són moltes les càmeres que ens deixen amb la boca oberta amb les seves fotografies, però resulten un autèntic desastre quan comprovem la qualitat dels vídeos. Aquest model ens permet gravar vídeo amb qualitat FULL HD, inclús a 60 fps per poder captar el moviment perfectament. Encara que ens acostem al màxim amb el zoom, podem aconseguir una qualitat d’imatge única, sense que es desestabilitzi. També té una pràctica funció que permet enregistrar vídeos de 4, 5 o 6 segons.

4. Connexió

Una altra de les característiques clau d’aquest model és que ha estat dissenyada per connectar-la i compartir. Per això fa servir WiFi com sistema d’interconnexió NFC. Podem activar la funció de sincronització d’imatges per crear una còpia de seguretat automàtica i que pugi al núvol directament. Així no hauràs d’esperar a descarregar les imatges directament al PC.

5. Ergonomia

La càmera s’ha dissenyat amb un agafador ergonòmic que facilita el seu ús. Podràs fer fotografies de la manera més còmode per a que res pugui afectar la qualitat de la imatge. També és possible fer un seguiment dels motius llunyans ampliant amb el zoom, i per fer-ho només hem de prémer un botó, sense complicacions.

6. Tu esculls la complexitat

La càmera està pensada per adaptar-se tant a un nivell iniciat, com a un nivell professional. Pots provar el funcionament híbrid avançat o posar a prova la teva creativitat amb el disparador creatiu (permet fer 5 imatges automàtiques de la imatge original, així pots quedar-te amb la que més t’interessi).

Ara que ja coneixes les particularitats de la Canon Powershot SX540 HS és hora de que coneguis el preu i veuràs com et decideixes a comprar-la.

 

 

 

X