L’Ajuntament de Gironella cedeix un espai perquè el Taller Coloma pugui estendre’s pel Berguedà

L’Ajuntament de Gironella ha signat un conveni per cedir un espai del Casal “La Llar” amb l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà perquè l’entitat pugui utilitzar gratuïtament l’equipament municipal per a desenvolupar-hi activitats durant aquest curs, 2020-2021. Aquestes activitats se centraran en desplaçar en aquest espai un grup dels usuaris i usuàries del Taller Coloma, de dilluns a divendres, on podran fer la seva activitat de forma habitual.

En concret utilitzaran la primera planta de l’edifici, que serà d’ús exclusiu per a ells, mentre que les activitats habituals del Casal es desenvoluparan a la planta baixa. Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, ha explicat que les característiques de l’espai permeten que es desenvolupin les dues activitats en paral·lel, sense interferències, i així aprofitar al màxim l’equipament.

Aquesta setmana el Casal La Llar reprendrà les activitats per aquest curs, adaptades a la Covid-19, amb grups estables de màxim 10 persones per activitat.

X