PLAY

El xef d’Els Casals, Oriol Rovira, convidat de luxe al programa ‘Masterchef Celebrity’ de TVE

El xef d’Els Casals, Oriol Rovira, convidat de luxe al programa ‘Masterchef Celebrity’ de TVE

El xef d’Els Casals, Oriol Rovira, convidat de luxe al programa ‘Masterchef Celebrity’ de TVE

Un berguedà en ‘prime time’ a TVE. El xef del restaurant Els Casals, Oriol Rovira, va ser un dels protagonistes del tercer programa de Masterchef Celebrity 5. Rovira va participar a la primera part del programa com a convidat de luxe.

Els concursants van haver de replicar, per parelles, alguns dels plats més destacats del xef berguedà, que té una estrella Michelin. El handicap que havien d’afrontar era que només un dels membres de la parella havia vist el plat i havia d’explicar la recepta a l’altre sense parlar, només dibuixant en una pissarra. I tot, davant l’atenta mirada de Rovira, que va acabar valorant uns resultats finals absolutament caòtics.

El vídeo d’aquesta notícia és del programa sencer, que es va emetre dimarts. Oriol Rovira apareix a la primera part del programa. Si tens problemes per visualitzar el programa, fes clic AQUÍ.

Els Casals Masterchef Oriol Rovira

Comentaris