Organitzen una concentració davant la caserna de la Guàrdia Civil de Berga per commemorar els tres anys de l’1-O

Òmnium Cultural, l’ANC de Berga i el Consell local de la República Catalana a Berga organitzen aquest dijous una manifestació a les portes de la caserna de la Guàrdia Civil de Berga per commemorar els 3 anys de l’1 d’Octubre. La presidenta d’Òmnium, Montserrat Soler, ho va anunciar aquest dilluns al final de la protesta contra la inhabilitació de Quim Torra. I aquest dimarts les entitats han començat a difondre els cartells sobre la concentració. Serà dijous, 1 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre (19.30h). Les entitats organitzadores demanen als assistents que, per seguretat, vagin a la concentració amb mascareta i guardin les distàncies amb la resta de manifestants.

A Berga, la jornada de l’1 d’Octubre es va desenvolupar amb relativa normalitat, en comparació amb municipis del Bages on la Guàrdia Civil sí que s’hi va desplegar i va carregar amb força contra els ciutadans que defensaven les urnes. Els resultats van ser incontestables i el ‘Sí’ va guanyar per àmplia majoria a tots els col·legis electorals, no només de Berga, sinó de tota la comarca.

cartell 1 d'octubre 2020

X