L’Ajuntament de Gironella ha concedit més de 23.000 euros a empreses, professionals i autònoms afectats per la Covid-19

L’Ajuntament de Gironella ha atorgat 23.300 euros en subvencions per a empreses, professionals i autònoms del municipi afectats per la Covid-19. Els diners formen part del Pla de Reactivació Econòmica per fer front a la crisi provocada per la pandèmia.

L’Ajuntament ha rebut 90 sol·licituds de 54 empreses diferents i n’ha acceptat un 78%, atorgant uns 340 euros de mitjana per sol·licitud. Els interessats van poder presentar una sol·licitud referent al primer trimestre de l’any 2020, i una pel segon trimestre. El regidor de Promoció Econòmica, Santi Felius, destaca que “no s’ha exhaurit tot el pressupost, que era de 100.000 euros, i que s’invertiran una part dels recursos sobrants en accions per impulsar el comerç de proximitat”.

El passat mes de maig, l’Ajuntament de Gironella va aprovar la convocatòria de subvencions directes per a empreses, professionals i autònoms del municipi afectades per la crisi de la Covid-19. Aquestes subvencions són compatibles amb qualsevol altra prestació, subsidi, ajuda o subvenció destinada a aquesta mateixa finalitat, concedida per l’Ajuntament, altres administracions o ens públics o privats.