El Temple Romà de Vic exposa per primera vegada les dues obres que el berguedà Joan Ferrer ha fet durant el confinament

Les obres més emblemàtiques de l’artista berguedà Joan Ferrer dels darrers deu anys s’exposaran durant cinc setmanes a Vic. La mostra, al Temple Romà,  exposarà per primer cop les dues obres que Ferrer ha elaborat al llarg del confinament. Les ha batejat com Confinavirus I i Confinavirus II.

L’exposició a Vic està formada per set composicions de gran format, una característica que ha marcat l’obra de Ferrer des de fa dues dècades. Les textures definides i el cromatisme vibrant conviuen amb una composició metòdica i reflexionada per reflectir una visió poètica molt particular.

L’expressionisme abstracte de Joan Ferrer recala a Vic just un any després de l’exposició antològica “El tacte de la llum”, al convent de Sant Francesc de Berga. L’exitosa mostra antològica va repassar tota la trajectòria de l’artista des dels seus inicis, als anys 60 del segle passat. A través dels 7 treballs que recull a Vic la nova exposició, “Espais de silenci”, el visitant podrà copsar l’essència de la maduresa pictòrica de l’artista berguedà, en una panoràmica inèdita i irrepetible.

L’exposició s’inaugura aquest divendres, 16 d’octubre, a les 7 de la tarda (19h) i restarà al Temple Romà de Vic fins el 22 de novembre.

Rellegeix l’entrevista a Joan Ferrer de l’octubre del 2019

X