Les noves restriccions fan suspendre la tercera edició d’Horrorland

No hi haurà Horrorland aquest 2020. El complex ubicat a Cercs havia de donar el tret de sortida a la seva tercera temporada el proper 23 d’octubre amb noves atraccions i espectacles. Les noves mesures i restriccions dictades durant les últimes hores pel Govern de la Generalitat de Catalunya han obligat els organitzadors del parc a cancel•lar l’obertura quan ja estava tot preparat i restaven només 7 dies per arrencar la nova temporada.

Durant aquestes últimes setmanes el parc ha estat adaptant les seves instal·lacions per poder oferir una experiència segura tant pels visitants com pels seus treballadors. Horrorland, considerat el millor Scream Park d’Europa, havia venut totes les entrades per aquesta edició especial concentrada en 6 dies d’obertura. El parc ja ha iniciat el procés de devolució del cost de les entrades a tots els visitants. En total, penjaven del parc gairebé 200 treballadors i s’hi esperaven uns 6.000 visitants.

En un comunicat, els organitzadors del certamen agraeixen la confiança de tots els col·laboradors i clients que havien apostat per visitar el parc aquesta temporada tan especial.

X