S’ensorra part de la teulada d’un garatge del carrer del Roser de Berga

Ensorrament en un edifici del carrer del Roser de Berga. La part posterior d’un garatge, el número 43, ha cedit i s’ha ensorrat aquest dimarts al vespre. Fonts dels Bombers que han accedit a l’interior del garatge han confirmat a l’Aquí Berguedà que es tracta d’un espai llarg, d’uns 30 metres, i se n’ha ensorrat una tercera part. Es tracta de la part posterior del garatge, la més allunyada del carrer del Roser i, per això, la façana del número 43 llueix intacta.

Agents de la Policia Local han tallat el trànsit al carrer del Roser perquè els camions dels Bombers poguessin actuar. Els Bombers han descartat ferits en l’incident i, d’entrada, han comprovat que l’ensorrament no hagi provocat danys colaterals en edificis veïns. Els agents han confirmat in situ a aquest diari que els únics danys materials s’han produït en un edifici tangent, on algunes de les teules han anat a parar al jardí i han afectat alguns dels elements que hi havia.

Ara els serveis tècnics municipals han d’avaluar l’estat de l’edifici i les accions a portar-hi a terme per evitar nous danys.

La Policia Local ha precintat la part de la vorera que toca a la façana del garatge.

IMG-20201020-WA0014

X