Un camió s’encalla a la rotonda de l’ambulatori de Berga i obliga a desviar el trànsit

Un camió de grans dimensions ha quedat encallat a la rotonda de davant de l’ambulatori, al passeig de la Indústria de Berga. Ha estat aquest dimecres al matí i ha obligat a tallar el trànsit al passeig entre la rotonda i la plaça Cim d’Estela. La Policia Local també ha tallat el trànsit a l’altre sentit del passeig, entre la rotonda i la cruïlla amb el carrer Mestre Pedret: els cotxes no podien agafà la rotonda i han estat desviats cap al carrer Pere II.

Segons han explicat testimonis dels fets a l’Aquí Berguedà, el camió es dirigia a la Ferreteria Sistachs, de l’avinguda del Canal Industrial. Un problema amb l’aire ha deixat impedit la correcta circulació del combustible per dins del camió i l’ha deixat completament aturat al mig de la rotonda.

Finalment, el conductor ha pogut solucionar el problema i ha pogut reprendre la marxa. Acte seguit, la policia també ha restablert la normalitat en la circulació al passeig.

Fotos / ROSA CASTILLA

WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.25.54

WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.28.27

WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.28.36

WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.41.16

X